Camper

De juiste expertise

Niets is fijner dan met een veilig gevoel naar je favoriete vakantiebestemming rijden. Daarom is erg belangrijk om tijdig onderhoud aan je camper uit te voeren.

Als officieel Fiat Professional dealer hebben wij de juiste expertise en originele onderdelen in huis voor onderhoud, reparaties en APK van jouw camper. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur. Daarnaast worden onze servicemedewerkers continu opgeleid om jou optimaal van dienst te zijn en blijven. Ook wanneer je een camper op leeftijd bezit, is deze voor APK, onderhoud, vragen of reparaties van harte welkom bij Kien!

Door op tijd onderhoud aan de camper te verrichten voorkom je pech, onveilige situaties en dure reparaties. Daarnaast heeft een goed onderhouden camper een langere levensduur.

Goed geregeld!

Iedere camper heeft een andere onderhoudsbeurt nodig op basis van leeftijd of kilometrage & of hij vaak of minder vaak gebruikt wordt. Neem contact op met onze specialisten op 026-3690002 in Velp voor het juiste onderhoud advies voor jouw camper.