De Fiat Scudo komt terug!

De Fiat Scudo komt terug!

De samenwerking tussen FCA en PSA begint als zijn vruchten af te werpen met deze nieuwe Fiat Scudo! We are back on track…

Populaire bedrijfswagen

Niet alleen de Scudo keert terug als de populaire bedrijfswagen. Er wordt namelijk ook een personen variant gemaakt genaamd Ulysse. De Ulysse is geen onbekende in de rijke historie van Fiat.

Diesel & Elektrisch

De twee modellen komen niet alleen dieselmotoren maar ook als volledig elektrisch aangedreven gecombineerd met een automatische transmissie. Het is nog even onderzoeken wat de wensen vanuit de markt zullen zijn. Afhankelijk daarvan wordt meer duidelijk over de beschikbare combinaties zoal VAN, Combi, CrewCab en platform Cabine.

Voorgangers

Geïnspireerd door het succes van hun voorgangers, zullen de twee nieuwe modellen de namen Fiat Ulysse en Fiat Professional Scudo dragen. Ze zullen een boost geven aan het assortiment van de in Turijn gebaseerde merken en dienen als een emissievrije oplossing voor grote gezinnen, de markt voor recreatieve voertuigen, vervoer met chauffeur, professionals en “outfitters”.

Emissievrij

De nieuwe generatie Fiat’s is een antwoord op de transitie naar emissievrije mobiliteit. En vooral op het toenemende gebruik van lichte bedrijfsvoertuigen in stedelijke gebieden, mede door de groeiende vraag naar online bezorgdiensten. Evenzo zullen de personenvervoerversies gezinnen in staat stellen te genieten van een ‘groene’ actieve levensstijl, profiterend van innovatieve techniek, comfort en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Deel dit bericht, kies hier je platform!