Onderhoud & services

De juiste expertise

De service van Kien Bedrijfswagens houdt niet op als je bij ons met een nieuwe auto de showroom uitrijdt. Wij zijn officieel dealer van de Fiat Professional maar we kunnen iedere bedrijfswagen onderhouden. Kien heeft de juiste expertise en originele onderdelen in huis voor onderhoud, reparaties en APK van jouw auto. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur. Daarnaast worden onze servicemedewerkers continu opgeleid om jou optimaal van dienst te zijn en blijven. Ook wanneer je elders een auto hebt aangeschaft of een auto op leeftijd bezit, is deze voor APK, onderhoud, vragen of reparaties van harte welkom bij Kien!

Door op tijd onderhoud aan de auto te verrichten voorkom je pech, onveilige situaties en dure reparaties. Daarnaast heeft een goed onderhouden auto een langere levensduur.

Goed geregeld!

Iedere auto heeft een andere onderhoudsbeurt nodig op basis van leeftijd of kilometrage. Neem contact op met onze specialisten op 026-3690001 in Arnhem of 024-7511111 in Nijmegen voor het juiste onderhoud advies voor jouw auto.