Kien Insurance

Verzekerd rijden met Kien

Bij ons houdt de service niet op als je bij ons de showroom uit rijdt. Naast onderhoud aan je nieuwe bedrijfswagen bieden wij ook diverse verzekering mogelijkheden met een klantgerichte aanpak aan. Wij denken met je mee en luisteren naar je behoefte.

Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades; er is 1 aanspreekpunt, en dat zijn wij … En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Kien Bedrijfswagens ben je van zorgeloos mobiliteit verzekerd!

Bij totaal verlies door diefstal of schade van uw bedrijfswagen heeft u recht op de aanschafwaarde tot de einddatum zoals vermeld op het polisblad. Afhankelijk van de cataloguswaarde, de ouderdom en de tenaamstelling van het voertuig kan dit oplopen tot 3 jaar.

Onze 24/7 hulpdienst

Schade is natuurlijk altijd vervelend. Breng je bedrijfswagen bij een van onze vestigingen en ontvang direct vervangend vervoer. Is het niet meer mogelijk om na de schade verder te rijden?

Maak dan gebruik van de 24/7 hulpdienst.

  • 3 jaar aanschafwaarde garantie

  • Géén verplicht eigen risico

  • Direct uw polis en groene kaart

  • Originele onderdelen bij reparaties